Ювілейний концерт The Cure покажуть у кінотеатрах України

26 June 2019

921

0

Минулого літа легендарні романтики з темної сторони The Cure відсвяткували 40-річчя. І зробили це з особливим розмахом — зібрали 65 тисяч фанів на концерті у лондонському Гайд Парку. Це був незабутній вечір, сповнений хітів, спогадів, красивої музики і чорних тіней для очей.

11 липня до цього концерту приєднаються глядачі у кінотеатрах по всьому світу.
Завдяки KyivMusicFilm екранізацію також побачать Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Луцьк та Кривий Ріг.

Квитки доступні на офіційному сайті події.

А ось сторінка події на Facebook.

 

The Cure перетворили концерт у Лондоні на цілий фестиваль, взявши на розігрів Interpol, Editors, Goldfrapp, Slowdive, Ride, Pale Waves, The Twilight Sad, This Will Destroy You, Лізу Ханніган та Кетрін Джозеф. Як тільки 30-градусна спека почала вщухати, на сцені з’явились і вони самі — інтроверт-інтелектуал-павучий-генерал Роберт Сміт та його музиканти.

Ідеальний сетлист увібрав 29 пісень, серед яких «Lullaby», «Pictures of You», «Lovesong», «Close to Me», «Friday I’m in Love», «A Forest», «Fascination Street», «In Between Days», «Just Like Heaven», «If Only Tonight We Could Sleep». Вперше за сім років прозвучали «Jumping Someone Else’s Train» та «Grinding Halt», а пісню «10:15 Saturday Night» з дебютника 1979 року виконали як треба — рівно о 10:15.

Автором фільму став давній побратим гурту Тім Поуп, який у 80-ті та 90-ті зняв 24 кліпи для The Cure, а також серії відео для Talk Talk, The Psychedelic Furs, Soft Cell, Девіда Боуї та інших. «Пропрацювавши з Робертом ці 37 років із 40-річної історії, знявши на 35мм концертний фільм “In Orange” у 1986 році, цього разу я хотів, щоб глядачі у кінотеатрах відчули себе у гущі подій, у серці музики», — каже він. Окрім самого виступу, у стрічці обіцяють купу матеріалів з особистої колекції Роберта Сміта, які ще ніхто не бачив: інтерв’ю, бекстейдж, рідкісні виступи.

У 2019 році святкування ювілею продовжується. Вже цього тижня The Cure очолять головний британський фест Glastonbury, наступного місяця влаштують світову прем’єру «Live in Hyde Park», а далі не за горами новий альбом, перший за 11 років. За словами клавішника Роджера О’Доннелла, на нас чекає найепічніша і найсумніша платівка гурту. І, скоріш за все, остання.

 

 

 

 

 Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram.

Коннан Мокасін виступить у Києві — зустрічайте наймилішого музичного генія з Нової Зеландії