Знайомтесь, Georgia — нова зірка концертної серії Selector Live в Україні

15 October 2019

241

0

Як добре, що у нас є Британська Рада та концертна агенція HMG, а отже і змога регулярно бачити наживо актуальних героїв нової британської музики. Цього разу перед нами амбітна співачка і продюсерка Georgia — 29 лютого 2020 року вона зіграє у Caribbean Club у Києві. Квитки у продажу з 17 жовтня.

Подія на Facebook

Джорджія Барнс зростала у музичній родині, її батько Ніл Барнс — лідер впливового у 90-ті електронного гурту Leftfield. У підліткові роки дівчина професійно займалась футболом, та зрештою прийшла до гри на ударних і навіть стала барабанщицею Кейт Темпест. Вони здружились наче сестри, та Джорджію теж манило місце на авансцені.

У 2015-му, в 21 рік, вона випустила дебютний сольник «Georgia», всі звуки якого написала, зіграла і спродюсувала самостійно. Це сучасний електропоп, квітучий завдяки увазі до деталей та великій палітрі впливів, де є місце і Robyn, і Міссі Елліотт, і пост-панку. За словами самої Барнс, той альбом був лише першим млинцем, а ось тепер вона увійшла в смак.

Нові досягнення це лише підтверджують: у 2019-му Georgia здобула нагороду «One to Watch» від Асоціації незалежної музики та BBC Music Introducing, стала учасницею програми підтримки молодих талантів Deezer Next і виступила на шоукейсі Deezer у рамках Reeperbahn Festival, зіграла на великих сценах фестивалів Glastonbury, Reading & Leeds, дала серію концертів із гуртом Jungle, а просто зараз катає Європою на підтримці у Metronomy.

Друга платівка Джорджії «Seeking Thrills» вийде 10 січня 2020 року на Domino Records. За словами артистки, це буде одна нескінченна вечірка — відточена динамічна робота, насичена світлом, веселощами та мелодіями.

Нагадаємо, також у рамках Selector Live до нас збираються флагмани британського джазу The Comet Is Coming та непересічні рокери Circa Waves.

Selector Live – серія концертів, організованих Британською Радою у партнерстві з локальними музичними агентствами на підтримку радіошоу про нову британську музику The Selector. Гостями Selector Live у різні роки ставали Young Fathers, Everything Everything, Slaves, Shame, Ghostpoet, Max Cooper, Benjamin Clementine, British Sea Power та інші. Українською мовою шоу виходить щовівторка на Радіо Аристократи.

    Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram.

Відео дня: «ДахаБраха» та акробати у великому шоу театру Châtelet в Парижі