Фільм про Gorillaz покажуть у кінотеатрах України: ось що про нього відомо

29 November 2019

606

0

Вони оживали на музичних телеканалах та в інтернеті, на сцені у виді тіней та голограм, у форматах VR та AR, а тепер найуспішніший віртуальний гурт планети оживе на великих екранах. Зустрічайте світову прем’єру документалки «Gorillaz: Reject False Icons»: тільки один вечір, 16 грудня, у кінозалах Києва, Львова, Харкова і Одеси. Квитки вже доступні на сайті KyivMusicFilm.

Подія на Facebook

«Gorillaz: Reject False Icons» зображає три роки з життя гурту — творчу роботу в студії навколо платівок «Humanz» і «The Now Now», а також веселощі на гастролях по Європі, Північній і Південній Америці, включно з власними фестивалями Demon Dayz у Британії та США.

У кадрі з’являються творці гурту — музикант Деймон Албарн і художник Джеймі Х’юлетт — усі четверо мультяшних учасників команди, а також купа їхніх зіркових колабораторів, серед яких репери Вінс Стейплз, Денні Браун, De La Soul, Little Simz, DRAM, Pusha T, Zebra Katz, а ще Грем Коксон із Blur, Дженні Бет із Savages, Жан-Мішель Жарр, Ноель Галлахер, Джордж Бенсон, Келела та багато інших. Режисером стрічки став Денхолм Х’юлетт, син співавтора Gorillaz, тож можна очікувати повний доступ і особистий, емоційний погляд.

«Reject False Icons (відхиляйте фальшиві ікони) означає багато речей, та одна з них — думайте за себе», — пояснює гітаристка гурту Нудл.


 
Нагадаємо — хоча чи варто, бо це було незабутньо — влітку 2018-го Gorillaz вперше виступили в Україні, очоливши UPark Festival на київському стадіоні «Динамо».
 
 
    Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram.

Велика делегація представить музичну індустрію України на Budapest Showcase Hub в Угорщині