Велика делегація представить музичну індустрію України на Budapest Showcase Hub в Угорщині

11 November 2019

342

0

Україна займає все помітніші позиції на європейських шоукейс-фестивалях. Після австрійського Waves Vienna, що відбувся у вересні, на черзі угорський Budapest Showcase Hub із 13 по 15 листопада.

Цього року на BUSH виступить два вітчизняних проекти: автор-виконавець Postman та електронний гурт Ptakh_Jung. Окрім того, на конференцію і фестиваль їде делегація представників індустрії, зокрема Сергій Малецький (H2D), Дарця Тарковська (Music Export Ukraine), Григорій Фатьянов та Катерина Баланюк (Masterskaya), Юрій Базака (Kontrabass promo), Сергій Кейн (Comma.com.ua), Ірина Грищенко (Katacult), Олена Савлохова (Aught Magazine), Нікіта Нетребко (Worn Pop), Ярослав Качмарський (Гамселить, Pincet), Марія Барзиловська, Тарас Хімчак та Анна Перепелиця (Mezzanine).

Усі вони візьмуть участь у нетворкінг-сесіях та дискусіях, зокрема в «Українському прийомі» та спецподії Granturismo, яка дозволить закордонним музикантам і агенціям познайомитись із українськими організаторами щодо можливого букінгу.

Деталі поїздки будуть висвітлені у документальному фільмі, прем’єра якого запланована на кінець листопада на Громадському Телебаченні.

Також слідкуйте за Budapest Showcase Hub 2019 у нас в інста-сторіз.

Ініціатором проекту став київський арт-простір Mezzanine за підтримки Українського Культурного Фонду.

«Ця поїздка — чудова можливість познайомити українську музичну спільноту з форматом шоукейс-фестивалю, а також знайти закордонних партнерів для нових проектів та провести перемовини із міжнародними мережами. Ми прагнемо розширювати кордони та ставати частиною цікавих міжнародних проектів», — каже Анна Перепелиця, арт-менеджерка Mezzanine.

Нагадаємо, угорський шоукейс-фестиваль Budapest Showcase Hub відбувається з 2016 року та має фокус на новій музиці зі Східної Європи. У попередні роки на BUSH від України виступали YUKO, Braii та Brunettes Shoot Blondes.
 
 
    Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram.

Що покажуть на кінофестивалі Intro: Нік Кейв, історія MTV, фейсконтрольник Бергхайну