Прем’єра альбому на Comma: «Гапочка» — «Лови мої слова»

,

16 April 2015

0

0

Кохання, секс, край прірви, Індія, запалений сірник та електронне звучання — представляємо новий альбом гурту «Гапочка». Спеціально для Comma чарівна і талановита Катя Гапочка поділилась думками і емоціями, які стоять за кожною з цих пісень.

Цей альбом увібрав два роки роботи. Я вклалася в нього максимально — і морально, і фізично. Було багато втрат і змін. Це все є в альбомі. Зараз я рухаюсь уперед, дозволяю собі експериментувати, гну свою лінію. І це в альбомі теж є.

Зараз гурт «Гапочка» — це я, гітарист Євген Якшин і басист Олексій Руденко. В альбомі також є партії колишніх учасників — барабанщика Артема Угоднікова і клавішника Тараса Феніка. Саунд-продюсером треку «Лови мої слова» став Юрій Хусточка, усе інше продюсував Олексій Gorchitza. У Олексія на студії ми взагалі провели купу часу в пошуках потрібного звуку.

У мене немає гіперочікувань. Але тут є глибина, яку я хочу відкрити людям. Вдумливий слухач побачить мене оголеною.

17 травня ми зіграємо нову програму наживо у Києві, в Atlas. На концерт ми також запросили учасників бойових дій на Сході та їхніх лікарів. (Facebook-зустріч)

Купити на iTunes | Купити на GooglePlay

1. «Лови мої слова»

Пісня на рівні сексу. Потужна, жорстка. Лови мої слова — значить, будь тут і зараз.

2. «Губи прикуси»

Я написала цю пісню, коли подорожувала по Індії. Це є і в тексті — червоні буси, касти, квітка лотосу. У Індії я шукала себе, було багато питань. Такий же монолог виходить у пісні. Я не отримую відповіді, але сподіваюся, що мене почують.

3. «Незвичайні»

Танцювальна пісня без сильних заморочок. Про незвичайних людей, які мене оточують, і з якими відбуваються неймовірні пригоди. Усі кажуть, що у мене сумні пісні. На мій погляд, ця — одна з найпозитивніших.

4. «Метко»

Російськомовна пісня. Досить атмосферна. Тут події відбуваються в якомусь одному місці і є взаємодія двох людей — і по словах, і по музиці. Тут відчувається біль. Мій біль. Це такі натягнути відносини між людьми. Коли все на межі. Відчуття постійної дуелі.

5. «Невесомость»

Спочатку у цієї пісні було рок-н-ролльне звучання. Я не бачила її в «Гапочці», думала віддати Ромі з Bahroma, вона підходила до його репертуару. Але Женя Якшин не дозволив. Зазвичай я пишу пісні, а Женя робить аранжування, тож він приніс нові рішення — і пісня зажила. Вона може стати хітом. А ще скоро на неї з’явиться кліп. У цій пісні з коханням усе добре. Що мріється — те і відбувається.

6. «Зникаю»

Ця пісня була ще в першому альбомі, але в іншому звучанні. Найдепресивніша. У кроці від безодні. Коли я писала її, відчувала, що в моєму житті відбуваються події , які відправлять мене на дно. Так і сталось.

7. «Бути»

Стан невизначеності. Гамлет у всій красі. Але головний рядок пісні — «Я люблю тебе». Це також і головний меседж альбому. Любити. Бути. Не втрачати можливості. Альбом дав мені зрозуміти це. Я не хочу втрачати ні хвилини. Хочу відкривати все, що є в мені, і віддавати.

8. «На самоті»

Фінальна пісня написана в часи Майдану, в часи чергових роздумів і сумнівів. Дуже споглядальний трек. Під час Майдану в мене було бажання кинути музику. Або, принаймні, відійти від «Гапочки». Але коли усе переросло у війну, я навпаки зібралася. Сказала собі: «Не мороч голову, не втрачай можливості. Роби те, що робиш». Там є момент, коли запалюється сірник. Для мене це особистий захований символ. Початок нового життя.

Всё будет бэйс: 10 артистов украинского лейбла Basside Selection