Проект Cercle організовує техно-вечірки у незвичних місцях світу, і наступна буде у Києві

19 June 2019

0

0

У сторінки Cercle на Facebook понад 1 млн вподобань. Приблизно раз на два тижні меломани з усього світу приєднуються до їхніх вечірок у прямому ефірі — все через поєднання топових діджеїв та оригінальних локацій.

Тут Ніна Кравіц грає під Ейфелевою вежою, Макс Купер озвучує експозиції музею Бурделя, Fatboy Slim розкачує оглядовий майданчик на березі Ла-Маншу у Брайтоні, Acid Pauli заводить ритми біля храму Гарні у горах Вірменії. Нещодавно серед героїв проекту опинився і український дует ARTBAT, який виступив на вершині гори у Ріо (на титульному фото саме вони). На черзі рейв у Києві.

Час та місце: 1 липня, 20:30, Державний музей авіації ім. Олега Антонова

Наймолодший і найбільший історичний музей в технічній історії України створений у 2003 році і розташований на території колишньої навчальної авіабази Київського інституту інженерів цивільної авіації (нині НАУ). Приналежні до нього літаки стали серцем експозиції, але якщо на початку музей мав лише 30 експонатів, зараз він налічує понад 80 літаків та гелікоптерів. У березні 2019-го це місце увійшло до топ-10 найкращих авіаційних музеїв світу за версією CNN.

 

Артист: Раньє Зоннефельд (Reinier Zonneveld)

28-річний продюсер із Нідерландів змалку грав на фортепіано, в університетські роки витрачав стипендії на перші синтезатори, а коли взявся робити власний продакшн, його роботи швидко підхопили велетні електроніки — далі були релізи на лейблах Stil vor Talent Олівера Колецкі, Intec Карла Кокса, Minus Річі Хоутіна, два офіційних ремікси для Moby. Найбільшим успіхом Зоннефельда став трек «Things we Might Have Said», який очолив чарт Beatport восени 2016-го. А буквально днями Раньє виступав у Києві на фестивалі «Білі ночі».

Cercle продюсуватиме подію і транслюватиме її в соцмережах. Після сету відбудеться інтерв’ю з артистом, і онлайн-аудиторія зможе поставити свої питання.

Слідкуйте за подією на Facebook.

 

 Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram. 
 

 

 

 

 

 

На Kozak Fest обвалився дах сцени: одна людина загинула, двоє травмовані