Circa Waves зіграють у Києві: ось 3 причини, чому це не пересічна рок-групка з Ліверпуля

24 June 2019

0

0

Ми скучили за концертами серії Selector Live від Британської ради, бо це завжди відкриття. І ось, свіжа британська музика знову з нами — ліверпульський рок-квартет Circa Waves зіграє у клубі Atlas 1 листопада. Квитки від 690 грн вже у продажу.

Подія на Facebook

Що ж робить хлопців особливими?

1. Їх помітили з перших синглів. У 2014 році радіоведучий Зейн Лоу обрав пісню «Stuck in My Teeth» для своєї рубрики «Найгарячіший запис у світі», а редакція NME покликала музикантів у NME Awards Tour виступати перед Temples, Interpol, Royal Blood. Згодом до резюме додалися гастролі на розігріві у The Libertines.

2. У 2015-му дебютний альбом гурту «Young Chasers» посів 10 сходинку в чарті. Цілих чотири сингли звідти отримали інтенсивну ротацію на Radio 1, включно з «T-Shirt Weather», від якої важко було сховатися. Та найважливіше, за три місяці Circa Waves зіграли концерт-сюрприз на фестивалі Glastonbury, а ще за три — качнули повністю розпроданий п’ятитисячний зал O2 Academy Brixton у Лондоні.

3. Цього року Circa Waves випустили третю платівку «What It’s Like Over There?», яку записали за місяць разом із Аланом Молдером — він продюсував видатні альбоми Nine Inch Nails «The Fragile», «With Teeth», The Killers «Sam’s Town», Foals «Holy Fire», міксував студійники The Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, The Cure, The Smashing Pumpkins, Korn, Queens of the Stone Age, Interpol, Editors, Royal Blood, Beach House.

Створивши більш кінематографічне і витончене звучання, Circa Waves виростає у щось амбітніше, ніж просто гітарна групка з радіоприймача. І живі виступи покликані це довести.

 

 

 

Selector Live – серія концертів, організованих Британською Радою у партнерстві з локальними музичними агентствами на підтримку радіошоу про нову британську музику The Selector. Гостями Selector Live у різні роки ставали Young Fathers, Everything Everything, Slaves, Shame, Ghostpoet, Max Cooper, Benjamin Clementine, British Sea Power та інші. Українською мовою шоу виходить щовівторка на Радіо Аристократи.

 Ще більше музики — у нашому каналі у Telegram.

Проект Cercle організовує техно-вечірки у незвичних місцях світу, і наступна буде у Києві