Прем’єра: киянин Postman заспівав норвезькою

26 June 2018

0

0

«Чому я такий чужий на своїй землі?» — питає Костянтин Почтар у новій пісні, записаній із норвезькою співачкою Аньою Оуен Вістер, вокалісткою тріп-хоп гурту Flunk. Це перший сингл до його майбутньої платівки «Everything is New».

Костянтин і Аня познайомилися цієї зими на спільному концерті в Кракові і створили демо-запис пісні на вечірці у готелі після концерту. «I mitt sinn» перекладається з норвезької як «у моїй голові».

Костянтин Почтар: «Ми тусили у гримерці, співали Девіда Боуі, щось ще, грали свої пісні. Ближче до другої ночі більш вузькою тусовкою перемістились у готельний номер до Flunk. У мене був шматочок музики, до якої я півроку не міг написати слів і придумати мелодію. Тоді я включив диктофон і Аня почала співати. Наступного дня ми знайшлись у facebook i поки я набирався сміливості, щоб запропонувати зробити фіт, Аня написала мені повідомлення типу “Прикольно було. Якщо тобі потрібен жіночий вокал — я в грі”».

Postman — альтер-его і сольний акустичний проект вокаліста групи 5 Vymir. За два роки музикант зіграв більше 80 концертів в Україні, Словаччині, Польщі, Чехії, Литві, Латвії та Молдові.

У новій пісні Костянтин сам зіграв на всіх інструментах, а записом і зведенням займався його колега по гурту 5 Vymir Вадік Лазарєв у київській студії Lipky Zvukozapys. «Everything is New» — перша повноформатна платівка артиста, вихід якої заплановано на липень 2018 року. Вона складається здебільшого з англомовних пісень і вперше прозвучть наживо у польському місті Хожув в рамках фестивалю One Man Fest.

Flunk — норвезький музичний гурт, чий дебютник «For Sleepyheads Only» 2002 року був високо оцінений у Європі і в Штатах.

  Підписуйтеся на наш канал у Telegram.

Childish Gambino подозревают в плагиате, его менеджер всё отрицает